İZMİR / BALÇOVA - Başöğretmen Atatürk Ortaokulu

Ock

Valiliğimizin düzenlediği kodlama projesi için gelen bilgisayarların kurulumu yapıldı

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde hikaye yazma ve anlatma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederim. Öğrencilerimiz sinema bileti ile ödüllendirildi

Ara

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri ile Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi'ne Psikolojik Danışman Ümran Şipal Deniz, Özgü Kapucu ve Seçil Alper öğretmenleri refakatinde okul gezimizi gerçekleştirdik. Öğrenciler, okul hakkında bilgiler aldılar. Bizleri ağırlayan okulun idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

Özel eğitim sınıfımız 3 Aralık Engelliler Günü kapsamında okulumuzda farkındalık oluşturmak için ‘’KALBİNDEKİ ENGELİ KALDIR’’ etkinliğini gerçekleştirdi

Kas

Başöğretmen Atatürk Ortaokulu Uzman Psikolojik Danışmanı Ümran Şipal Deniz velilerimize "Teknolojinin Kullanımı ve Teknoloji Bağımlılığı" ile ilgili eğitim verdi.

Kas

5.6. ve 7. sınıf velilerine okulumuz Psikolojik Danışmanı Ümran Şipal Deniz tarafından "Okula Uyum Sağlama Süreci, Okulun Genel Kuralları ve Rehberlik Servisi'nin Tanıtımı" hakkında eğitim verilmiştir.