İZMİR / BALÇOVA - Başöğretmen Atatürk Ortaokulu

15TEMMUZ OZEL SAYISI İÇİN TIKLAYIN

Ekm

Codeweek haftası dahilinde tüm 6.sınıf öğrencilerimize. Oynayarak öğrenme etkinligi blockly ile kodlama çalısması yapılmıştır.

Ekm

Balçova Kaymakamamız tarafindan basari belgelerimizi aldık.

Nis

Dokuz Eylül Üniversitesi ile Balçova Kaymakamlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında bugün okulumuzu onurlandıran Kaymakamımız Sayın Ahmet Hamdi USTA , ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan ATTİLA, Dokuz  Eylül üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Hülya ERTEN, Şube Müdürü Sayın Fatma DEMİRCİ'ye teşrifleri için çok teşekkürler ederiz.

Nis

8.sınıf ogrencimiz Gülderen Öngör ilçe şiir yarışmasinda 2. Olmustur. Desteklerinden dolayi türkçe ögretmenimiz Emine Arı ' ya tesrkkur ederiz.

Koordinatör Asude Ayaz , Basın yayın Petek Karaağaç, Katkıda bulunanlar

Emine Arı(türkçe öğretmeni), Şemsettin Yetişen (türkçe öğretmeni), Neslihan Bağnu Dal( gorsel sanatlar öğretmeni)