İZMİR / BALÇOVA - Başöğretmen Atatürk Ortaokulu

Codeweek uzerinde yapilan etkinligimizi gormek icin cw23-NJ9v0

Ekm

8.sınıf velilerine "LGS Ebeveyni Olmak" konulu seminer Okul Psikolojik Danışmamı Ümran Şipal Deniz tarafından verildi.

Ekm

Akıl zeka oyunları ilçe turnuvası okulumuz konferans salonunda gerceklestirilmistir.

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında “İzmir Zeka Oyunları Projesi(İZOP)” zeka oyunları turnuvası ‘Oyunsever İzmir’ sloganıyla hareket ederek okulumuzda yarışma düzenlenmiştir. Mangala dalında Helin Üçler birinci,Ali Gök ikinci olmuştur. Pentago dalında Batuhan Bulmuş birinci,Enes Bayraktaroğlu ikinci olmuştur. Reversi dalında İrem Turhan birinci,Nilsu Karataş ikinci olmuştur. Öğrencilerime ilçe ve il yarışmalarında başarılar diliyorum. Semra Erenler(Matematik Öğretmeni)

Eyl

2023-2024 Eğitim yılında Okulumuzda Okula Uyum Sağlama Süreci, Genel Kurallar ve Rehberlik Servisinin Tanıtımına yönelik 5.6.7.sınıf velilerine seminer gerçekleştirildi. Toplantılarimizi uzman psikolog Umran Şipal gerceklestirmistir.

Eyl

LGS

Lgs sinavina girecek ogrencilerimize basarılar dileriz.